Rakkaudesta lajiin

 

Tampere University Hockey eli TUHO on UtaSportin alainen jääkiekon lajikerho. Joukkue on perustettu vuonna 2013. Ensimmäisellä kaudella pelasimme talvisarjaa Pyynikin tekojäällä. Sen jälkeen olemme menneet joka vuosi yhtä tasoa ylemmäksi jääkiekkoliiton alaisessa Hämeen alueen harrastesarjassa. Ajatuksenamme on ollut tarjota yliopiston opiskelijoille mahdollisuus pitää hauskaa pelaamalla jääkiekkoa säännöllisesti koko kauden.

Kun olet maksanut Unipoli Sportin liikuntamaksun olet oikeutettu osallistumaan viikottaiselle jäävuorolle. Niin kutsuttu YO-vuoro pidetään Hervannan jäähallin 2. kaukalossa torstaiaamuisin klo 8:45 – 10:00. Vuoro alkaa jo 7.9 ja jatkuu joulutauon kera 29.3.2018 saakka. (Aikataulu Unipoli Sportin sivuilla) Vuoro on siis kaikille vapaa. Satunnaisetkin vierailut höntsyille ovat tervetulleita. Vaatimuksina on vain kaikki varusteet ja urheilumieltä. Tiedotamme muutoksista vuoroihin Facebookissa, jossa myös järjestetään maalivahdit molempiin päihin. Lisätietoja voit kysyä yhteyshenkilöltä; Antti Kinnunen (kinnunen.antti.j(a)student.uta.fi)

Itse sarjassa pelaava joukkueemme kaudelle 2017-2018 on jo kasassa. Se koostuu 18 kenttäpelaajasta ja kolmesta maalivahdista. Kokoonpanossa on kuitenkin mahdollista tapahtua muutoksia ja saatamme tarvita tuuraavia pelaajia satunnaisiin peleihin kauden mittaan. Pyrimme järjestämään myös joukkueen 2018 Opiskelijoiden Suomen mestaruus (OSM) kisoihin, joista kiinnostuneiden kannattaa kysyä lisää. Pelipaikkoja kisoissa pelaavaan porukkaan löytyy melkoisella varmuudella.

Järjestämme tulevallakin kaudella ulkoilmassa pelattavan Winter Classic ystävyysottelun TTY:n Insinöörikadun Oilersia vastaan. Kaikkiin peleihimme on katsojilta vapaa pääsy.

Mikäli sinulla on kysyttävää TUHOn toimintaan liittyen, ota yhteyttä TUHOn puheenjohtaja Kalle Jämséniin (jamsen.kaarlo.t(a)student.uta.fi) tai rahastonhoitaja Antti Kinnuseen (kinnunen.antti.j(a)student.uta.fi).

Videosta voit katsahtaa yhden viime kauden ulkoilmaotteluiden tunnelmaa: HPV vs. TUHO.

Ota TUHO seurantaan Facebookissa ja Instagramissa @tuhohockey

#TUHOALLTHEWAY