Haluatko innostaa opiskelijoita liikunnan iloon?

Lähde Sporttituutoriksi!

Tampereen yliopiston liikuntayhdistys UtaSport hakee nyt uusia ja aktiivisia sporttituutoreita! Sporttituutoriksi voivat hakea kaikki liikunnasta kiinnostuneet. Tärkeää on aito kiinnostus, ilo sekä positiivinen asenne liikuntaa kohtaan! Sporttituutori tuo liikuntaa lähelle opiskelijoita sekä tarjoaa uusia ja innostavia mahdollisuuksia matalan kynnyksen liikuntaan.

Hakuaika: 15.–31.1. toistaiseksi PÄÄTTYNYT, päätökset ilmoitetaan 2–3 viikon sisään hakuajan päättymisestä. Toimikausi noin helmikuu 2018 – maaliskuu 2019. Perehdytyskoulutus järjestetään helmikuun aikana. Koulutuksen aikana käydään läpi tuutorin tehtävät, tutustutaan liikuntapalveluihin ja kasvatetaan tiimihenkeä.

 

Mitä sporttituutorilta odotetaan?

Sporttituutorin ei tarvitse olla huippu-urheilija, ammattivalmentaja tai edes salilla vika. Tärkeintä on, että saat itse liikunnasta niin paljon iloa, että sitä riittää jaettavaksi myös muille. Reippaus, sitoutumisvalmius, rentous sekä oma-aloitteisuus ovat tässä tehtävässä avainsanoja!  Sporttituutorina olet mukana useissa eri tapahtumissa, ja odotamme tuutoreilta sitoutumista koko kaudeksi, sillä etenkin syksyllä sporttituutorien tarve on kova.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus suoraan osoitteeseen tikkakoski.sofia.a(a)student.uta.fi tai täytä lomake alta viimeistään keskiviikkona 31.1.2018. Kerro, miksi sinä olisit loistava sporttituutori, mitä harrastat ja opiskelet sekä millaisia lajikokeiluja tai tapahtumia haluaisit järjestää. Kerro myös ensi vuoden suunnitelmistasi: oletko kenties lähdössä vaihtoon tai vaikkapa muuttamassa toiselle paikkakunnalle. Mainitse myös, mistä sait kuulla sporttituutoroinnista.