Donkki on UtaSportin koripalloon keskittyvä lajikerho. Donkin tavoitteena on tarjota Tampereen korkeakouluopiskelijoille (TAY, TTY, TAMK) mahdollisuuden harrastaa koripalloa viikoittain poikkitieteellisessä ja mukavassa porukassa. Donkilla on sekä miesten että naisten joukkueet, joihin molempiin mahtuu vielä pelaajia.

Ensimmäisellä kaudellaan 2015-16 Donkki aloitti Tampereen alueen korttelikorissarjassa ja sijoitus oli 15 joukkueen sarjassa viides. Kaudella 16-17 sijoitus oli 16 joukkueen sarjassa 7., mutta keväällä pelatuissa pleijareissa finaaleihin pääsy jäi toisaalta vain yhden puoliajan päähän. Tulevalla kaudella Donkki lähteekin parantamaan viime kausien sijoituksia, tavoitteena mestaruus!

 

 

Donkin harjoitusajat kaudella 2017-18 ovat seuraavat:

Miehet torstaisin klo 19:30-21 Atalpa

Naiset maanantaisin klo 18-19 Atalpa

 

Huomaathan, että Unipoli Sport -maksu on oltava maksettuna, jotta Atalpalle pääsee treenaamaan. Treeneihin saa tulla pelailemaan, vaikka ei olisikaan aikomusta lähteä pelaamaan sarja-otteluita!

Käy tykkäämässä Facebook-sivuistamme, sillä päivitämme sinne tietoa ajankohtaisista asioista ja muutakin mielenkiintoista. Facebook-sivut löytyvät osoitteesta https://www.facebook.com/donkkiTAY?fref=ts
Naisten joukkueelle on omat Facebook-sivut osoitteessa https://www.facebook.com/groups/1848229545411208/?fref=ts

Sähköpostilla voi ottaa myös tarvittaessa yhteyttä, miesten joukkue perttila.robert.v[at]student.uta.fi ja naisten joukkue ruuska.eveliina.i[at]student.uta.fi. Jos innostuit, tule rohkeasti mukaan treeneihin! Nähdään Atalpalla!